Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Όλα στην Κυψέλη

Από την αρχή της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, το ανδρικό και γυναικείο τμήμα του βόλεϊ θα αγωνίζεται στο κλειστό του Πανελλήνιου στην Κυψέλη.

Τα λάθη των προηγούμενων διοικήσεων αποτελούν παράδειγμα προς αποφυγή για τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει τις τύχες του Ερασιτέχνη. Για αυτό και ένα από τα πρώτα ζητήματα που διευθέτησαν ήταν αυτό της έδρας των ομάδων βόλεϊ. Τόσο της γυναικείας, όσο και της ανδρικής.
Ένα θέμα που αποτελεί ανοιχτή... πληγή για τα τμήματα αυτά, από την στιγμή που έφυγαν από την Λεωφόρο, με αποτέλεσμα να περιπλανηθούν αρκετά. Τα κορίτσια του «τριφυλλιού από πέρυσι έχουν εγκατασταθεί στο κλειστό της Κυψέλης και αν είχαν γίνει ανάλογες κινήσεις και στο ανδρικό τμήμα, δεδομένα θα είχαμε αποφύγει τις περιπέτειες.
Όπως είπαμε όμως, τα λάθη αυτά αποτελούν πλέον οδηγό που δεν ακολουθούν οι «πράσινοι». Έτσι, από τώρα κιόλας έχουν έρθει σε συμφωνία για την χρησιμοποίηση του κλειστού του Πανελλήνιου από τις δύο ομάδες, που θα το χρησιμοποιούν ως έδρας.
Κάτι που σημαίνει οτι αμφότερες, θα έχουν δίπλα τους σε όλα τα παιχνίδια εφέτος τον 7ο παίκτη, που θα κάνει την διαφορά... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου