Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Ξανά για Μαυρία


Η Σάντερλαντ παραχώρησε τον Τζέιμς ΜακΛιν στη Γουίγκαν και ετοιμάζεται να χτυπήσει και πάλι την πόρτα του Παναθηναϊκού για τον Χάρη Μαυρία, σύμφωνα τον βρετανικό Τύπο.

Δεν έχει σβήσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Σάντερλαντ για τον Χάρη Μαυρία. Η μεταγραφή του στις "μαύρες γάτες" το φετινό καλοκαίρι έχει περάσει απο "χίλια κύματα" και όπως φαίνεται το σήριαλ είναι πολύ πιθανό να συνεχιστεί.

Σύμφωνα με την "Νorthern Εcho", η Σάντερλαντ μετά την παραχώρηση του Τζέιμς ΜακΛιν στη Γουίγκαν έναντι 1,7 εκ. ευρώ είναι αποφασισμένη να ξαναφέρει στο προσκήνιο την υπόθεση του Χάρη Μαυρία.

Πλέον έχει ελευθερωθεί θέση στο ρόστερ για τον 19χρονο μεσοεπιθετικό, ενώ οι "μαυρόγατες" πήραν σημαντική οικονομική "ανάσα", καθώς έχουν υπερβεί το φετινό μπάτζετ για τις μεταγραφές και έπρεπε να παραχωρήσουν παίκτες για να μπουν χρήματα στα ταμεία.

Στο κείμενο αναφέρεται ότι η υπόθεση του Μαυρία έχει κλείσει την συγκεκριμένη στιγμή, καθώς ο Παναθηναϊκός ενοχλήθηκε από τις δύο παρατάσεις που ζήτησε ο αγγλικός σύλλογος και αποφάσισε να μην προχωρήσει την συμφωνία που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ωστόσο τονίζεται ότι τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν, καθώς πλέον η Σάντερλαντ έχει και την θέση στο ρόστερ για τον Μαυρία, αλλά και τα χρήματα για να ενεργοποιήσει την συμφωνία με το Τριφύλλι, δηλαδή να καταβάλλει 1,5 εκ. ευρώ άμεσα και το υπόλοιπο 1,5 εκ. μέχρι το τέλος του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου