Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Τελειώνει του Πράνιτς

Θέμα ημερών, ίσως και ωρών είναι η αποχώρηση του Ντάνιελ Πράνιτς από τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας, με πιθανότερο προορισμό τον Παναθηναϊκό, όπως δηλώνει στο sport-fm.gr, ο αρχισυντάκτης της «Α Bola», Μιγκέλ Κορέια.

Ο Πορτογάλος συνάδελφος, γιος του παλιού προπονητή, Σεβεριάνο Κορέια, που δούλεψε στην Ελλάδα (Άρης το 1967/68 και 1968/69, Προοδευτική το 1969/70 και Απόλλων Καλαμαριάς το 1973/74), ανέλυσε όλα τα δεδομένα της υπόθεσης, που φαίνεται πως βαδίζει προς το τέλος της.

«Το δεδομένο είναι ότι ο Πράνιτς δεν υπολογίζεται από τη Σπόρτινγκ», μας λέει, αρχικά, ο Κορέια και προσθέτει: «Κοστίζει πολλά στην ομάδα, τώρα προπονείται με τη δεύτερη ομάδα και γίνονται διαρκώς συζητήσεις για να αποχωρήσει. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ο παίκτης θέλει να πάει στον Παναθηναϊκό και αυτό θα ξεκαθαρίσει σε μια ακόμη συνάντηση που θα γίνει».

Σύμφωνα με τον αρχισυντάκτη της κορυφαίας πορτογαλικής εφημερίδας, το θέμα εξαρτάται αποκλειστικά από τη Σπόρτινγκ. «Το καλύτερο για τη διοίκηση της Σπόρτινγκ θα ήταν να πάρει κάποια χρήματα ή να τον δώσει δανεικό. Αν τον πουλήσει, δεν θα ζητήσει πολλά από τον Παναθηναϊκό. Όπως και να' χει, ακόμη και να μη γίνει αυτό, η Σπόρτινγκ θέλει να τον αφήσει, γιατί κοστίζει πολλά στο κλαμπ. Νομίζω ότι άμεσα θα έχουμε εξελίξεις στο θέμα», υπογραμμίζει και καταλήγει στο εξής:

«Ο Πράνιτς τελειώνει από τη Σπόρτινγκ. Αυτό θα γίνει σύντομα. Όπως σας είπα, ξέρουμε ότι προτιμά να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, δεν θα ήταν πρόβλημα γι' αυτόν να πάει στο ελληνικό πρωτάθλημα και νομίζω ότι σύντομα θα το μάθουμε».

Θυμίζουμε ότι ο Πράνιτς αξίωνε από τη διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας 500.000 ευρώ για να αποδεσμευτεί (σ.σ. έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015). Εκεί, λοιπόν, υπήρξε διαφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, αλλά οι συνεχείς συναντήσεις δείχνουν ότι τα δεδομένα αλλάζουν και ο Κροάτης άσος είναι έτοιμος να αποχωρήσει και να φορέσει, εκτός απροόπτου, τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου