Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Διορία στον Πράνιτς

Το σήριαλ με τη μεταγραφή του Πράνιτς συνεχίζεται, οι μέρες περνούν και στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να πιέσουν τον Κροάτη, δίνοντάς του διορία 2-3 ημερών.
Ο χρόνος πιέζει πλέον τον Παναθηναϊκό, που δεν λέει να κλείσει τη μεταγραφή του Πράνιτς. Είναι λογικό πως με τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας και το σπουδαίο όνομα του Κροάτη, η περίπτωσή του δεν θα ήταν εύκολη.
Άλλωστε μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή, που μπορεί τα τελευταία χρόνια η καριέρα του να έχει πάρει την κατιούσα, όμως στην Ελλάδα κάνει τη διαφορά με την ποιότητά του, ενώ αποτελεί μεγάλη πολυτέλεια και σπουδαία μεταγραφή γ' αυτόν τον Παναθηναϊκό.
Οι "πράσινοι" λοιπόν δεν παράτησαν την περίπτωσή του και ήδη είναι κοντά στην μεγάλη μεταγραφή, όμως υπάρχει μια κωλυσιεργία που δεν ανησυχεί, αλλά οπωσδήποτε προβληματίζει. Η συμφωνία των δύο πλευρών έχει μετατραπεί σε σήριαλ αρκετών εβδομάδων και στο "τριφύλλι" αποφάσισαν να πάρουν μέτρα.
Συγκεκριμένα, έδωσαν διορία (48 ωρών) στον Κροάτη άσο, προκειμένου να τελειώσει επιτέλους με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και εν συνεχεία να βρεθεί στη χώρα μας. Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει τόσο με τους Πορτογάλους, όσο και με τον ποδοσφαιριστή, αλλά μένει να τα βρει και ο Πράνιτς με την Σπόρτινγκ.
Τα "λιοντάρια" έχουν οφειλές με τον διεθνή Κροάτη και ο ίδιος από την πλευρά του θέλει να εξασφαλίσει πως θα πάρει τα χρήματά του. Εκεί κολλάει το θέμα, αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρεθεί τελικά λύση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου