Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Πρόβλημα με Μπαϊράμι

Ενοχλήσεις στην πλάτη είχε ο Κοσοβάρος, ο οποίος προπονήθηκε ατομικά με τον Σίλντενφελντ.
Χωρίς τον Εμίρ Μπαϊράμι διεξήχθη την Τρίτη η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, καθώς ο Σουηδός μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στην πλάτη και το ιατρικό επιτελείο έκρινε ότι είναι προτιμότερο να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.
Όπως γίνεται αντιληπτό, αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για τον Μπαϊράμι, όμως η συμμετοχή του στον Σαββατιάτικο αγώνα με την Βέροια αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.
Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ καθώς δεν έχει ξεπεράσει εντελώς τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, όπως και ο Γιάννης Σταματάκης.
Όσον αφορά τις διπλές προπονήσεις της Τρίτης στο Κορωπί. το πρωί συμμετείχαν στο πρόγραμμα όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, κάνοντας ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ το απόγευμα, συμμετείχαν όσοι είχαν αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.
Το πρόγραμμα άρχισε με ζέσταμα, ενώ στη συνέχεια έγιναν ασκήσεις κατοχής της μπάλας "πέντε εναντίον δυο" και ασκήσεις με πάσες και τελειώματα, ενώ ολοκληρώθηκε με ασκήσεις ένας εναντίον ενός, δύο εναντίον δύο, τρεις εναντίον τριών, τέσσερις εναντίον τεσσάρων και πέντε εναντίον πέντε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου