Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Τριπλό χτύπημα!

Τριπλή μεταγραφή ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός, αφού εκτός από τους Πράνιτς και Μπαλμπόα, ο Γιάννης Αλαφούζος αποκάλυψε πως θα αποκτηθεί ένας ακόμη επιθετικός.
Έτοιμος να ενισχυθεί με τρεις ακόμα προσθήκες στο ρόστερ του είναι ο Παναθηναϊκός, κάτι που αποκάλυψε ο Γιάννης Αλαφούζος.

"Θα πάρουμε τον Πράνιτς, τον Μπαλμπόα και έναν επιθετικό έτοιμο για την ενδεκάδα, προκειμένου να μπορεί να ενισχύσει άμεσα την ομάδα. Ο Μπαλμπόα είναι καλός αλλά νέος ακόμα και θέλουμε ακόμα έναν για να βοηθήσει τον Μπεργκ", είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Αλαφούζος στα μέλη του Δ.Σ.
Σ' ό,τι αφορά στην γραμμή κρούσης, η υπόθεση του Βίκτωρα Κλωναρίδη δεν έχει κλείσει για το Τριφύλλι, όμως αυτή την στιγμή δεν είναι η πλέον πιθανή. Γι' αυτό και στον Παναθηναϊκό κοιτούν και στην αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών για να βρουν επιθετικό, όπου μπορούν να κλείσουν παίκτη και μετά τις 10 Σεπτεμβρίου.
Σε δεύτερο πλάνο είναι πλέον η υπόθεση του Μαχαμαντού Ντιαρά, καθώς ο παίκτης όλο αυτό το διάστημα έχει δείξει ότι δεν είναι ιδιαίτερα "ζεστός" για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και δείχνει αποφασισμένος να εξαντλήσει τα περιθώρια για νέο συμβόλαιο στην Φούλαμ. Δεν αποκλείεται στην συγκεκριμένη υπόθεση να αλλάξουν τα δεδομένα, όμως όσο περνούν οι μέρες μειώνονται οι πιθανότητες για θετική κατάληξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου