Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Έβγαλε ενδεκάδα ο Αναστασίου

Ο Γιάννης Αναστασίου στην προπόνηση της Παρασκευής έδειξε την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Παναιτωλικό.


Η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη επίσημη αναμέτρηση της χρονιάς έχει ξεκινήσει στον Παναθηναϊκό.
Ο Γιάννης Αναστασίου έχει συγκεκριμένα αγωνιστικά προβλήματα να αντιμετωπίσει και περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Σίλντενφελντ για να δει εάν θα τον έχει στη διάθεσή του. Ο Κροάτης αμυντικός θα δοκιμάσει και στην προπόνηση του Σαββάτου και εάν βγάλει το πρόγραμμα θα είναι σίγουρα στην αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό.
Από εκεί και πέρα ο τεχνικός του "τριφυλλιού" έδειξε την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του για τον αγώνα της πρεμιέρας. Ο Καπίνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Μαρινάκη και Νάνο στα άκρα της άμυνας. Τριανταφυλλόπουλος και Κουτρουμπής θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας αν δεν τα καταφέρει ο Σίλντενφελντ.
Με δεδομένη την απουσία του Ζέκα η τριάδα στο κέντρο θα απαρτίζεται από τους Λαγό, Μέντες και Αμπεΐντ. Αριστερά θα αγωνίζεται ο Ντίνας, δεξιά ο Μπαϊράμι με τον Καρέλη πιθανότατα στην κορυφή της επίθεσης.
Το βάρος στις στημένες φάσεις
Από εκεί και πέρα στα της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου είχε τέσσερις απουσίες.
Ο Ζέκα για μία ακόμη ημέρα δεν προπονήθηκε. Την ίδια ώρα ατομικά προπονήθηκαν οι Σταματάκης, Μαυρίας και Σίλντενφελντ.
Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, μετά το ζέσταμα, συμπεριέλαβε ασκήσεις με πάσες, δίτερμα και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου