Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Ενδιαφέρον για Σάεθ

Η διοίκηση της Βαλενσιέν θα έχει συνάντηση εντός της ημέρας με τον Χοσέ Σάεθ για να συζητήσουν σχετικά με το μέλλον του, καθώς Παναθηναϊκός και Γρανάδα ενδιαφέρονται για την απόκτηση του σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα.

Η Βαλενσιέν μπορεί ν' άρχισε τις επίσημες υποχρεώσεις της, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ της.
Σύμφωνα με το "Bein Sport", η διοίκηση θα έχει συνάντηση εντός της ημέρας με τον Χοσέ Σάεθ προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του, καθώς Παναθηναϊκός και Γρανάδα φέρονται να θέλουν να τον αποκτήσουν.
Ο 31χρονος μέσος έχει συμβόλαιο με τον γαλλικό σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του '14, με τον πρόεδρο της ομάδας, Ζαν-Ρειμόν Λεγκράν, να επιθυμεί την παραμονή του, όμως αυτή την στιγμή δεν έχει την δυνατότητα να του προτείνει νέο συμβόλαιο.
Γι' αυτό το λόγο είναι πιθανό η Βαλενσιέν να μην ρισκάρει να τον χάσει ελεύθερο σε ένα χρόνο και να τον παραχωρήσει μέχρι τα τέλη του μήνα, βάζοντας στο ταμείο της ένα σχετικό ποσό.
Ο Γαλλοισπανός μέσος πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στα φιλικά προετοιμασίας, ενώ και στην πρεμιέρα της Ligue 1 ήταν από τους πρωταγωνιστές της Βαλενσιέν, καθώς στην αναμέτρηση με την Τουλούζ σημείωσε το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου