Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Αναστασίου:"Συνέχεια στην καλή δουλειά"

Ο Γιάννης Αναστασίου σε μια προσπάθεια να προσγειώσει τους παίκτες του τους έδωσε συγχαρητήρια για την εμφάνισή τους απέναντι στην Λάτσιο αλλά τους ζήτησε να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά και για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.

Η επόμενη του αγώνα με την Λάτσιο βρήκε ικανοποιημένο τον τεχνικό του Παναθηναϊκού Γιάννη Αναστασίου αλλά ο προπονητής των πράσινων θέλησε να προσγειώσει κάπως τους ποδοσφαιριστές του στην ομιλία του στην προπόνηση της Δευτέρας.
Ο 40χρονος τεχνικός είπε μεταξύ άλλων ότι η εμφάνιση κόντρα στους Ιταλού απέχει από αυτό που ο ίδιος έχει στο μυαλό του για το φετινό Τριφύλλι.
Για αυτό και ζήτησε ακόμα σκληρότερη δουλειά στην συνέχεια ενώ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και για το τι του άρεσε αλλά και τι δεν του άρεσε.
Αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είπε στους ποδοσφαιριστές του:
«Μπράβο για την εμφάνιση. Βγάλαμε πράγματα που έχουμε δουλέψει όλο αυτό τον καιρό στις προπονήσεις. Ακόμη, όμως, δεν έχουμε κάνει τίποτα. Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε μετά από αυτό το παιχνίδι και σε καμία περίπτωση δεν τελειώνει η δουλειά μας στο ματς με την Λάτσιο.
Πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά στην συνέχεια, ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι και στο επίπεδο που πιστεύω ότι μπορούμε".
Σε ότι είχε να κάνει με αυτά που του άρεσαν ο Γιάννης Αναστασίου σημείωσε:
"Έμεινα ικανοποιημένος από τον τρόπο παιχνιδιού μας, από τις αλληλοκαλύψεις που είχατε, από την διάθεση που βγάλατε σε άμυνα και επίθεση και το γεγονός ότι κάνατε λίγα λάθη στις μεταβιβάσεις".
Ενώ στα αρνητικά στάθηκε στο γεγονός ότι οι πράσινοι δεν τελείωναν τις φάσεις και προσπαθούσαν να μπουν με την μπάλα στα δίχτυα:
"Το ποδόσφαιρο όμως είναι το γκολ. Αυτό δίνει τις νίκες και από αυτά που δεν μου άρεσαν ήταν το γεγονός ότι δεν τελειώνατε τις φάσεις, ότι προσπαθούσατε να μπείτε με την μπάλα στα δίχτυα αντί να δημιουργήσετε επικίνδυνες καταστάσεις με σουτ και τελειώματα". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου