Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Γκούζου και Κελεσίδου ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την Ειρήνη Κελεσίδου και την Ουρανία Γκούζου, με τις δυο αθλήτριες να δηλώνουν έτοιμες.



Δύο σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ του ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. Το "τριφύλλι" απέκτησε την Ειρήνη Κελεσίδου και την Ουρανία Γκούζου.

Η πρώτη αγωνίζεται τόσο ως λίμπερο όσο και ως ακραία και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τις "πράσινες", ενώ η Γκούζου αγωνίζεται ως κεντρική.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση για την Κελεσίδου:
"Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση της διεθνούς λίμπερο, Ειρήνης Κελεσίδου. Η 22χρονη αθλήτρια (γεν. 16/5/91), που αγωνιζόταν στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με το Τριφύλλι".
Στις πρώτες της δηλώσεις στο panathinaikos1908.gr  η νεοαποκτηθείσα αθλήτρια, τόνισε: "Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για την πρόταση είμαι πολύ χαρούμενη που θα συμμετέχω στην ομάδα. Θα προσπαθήσουμε τη φετινή χρονιά να πάει η ομάδα ακόμα ψηλότερα, εκεί που ήταν παλιότερα, όσο καλύτερα γίνεται. Είναι σημαντική η παρουσία των οπαδών, όπως είχα δει και πέρυσι σε κάθε αγώνα δημιουργούν ωραία ατμόσφαιρα, ωραίο κλίμα και ενθαρρύνουν τις παίκτριες και αυτό είναι πολύ θετικό για εμάς".
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση για την Γκούζου: "Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση της κεντρικής, Ουρανίας Γκούζου. Η ύψους 1.84 (γεν. 25/1/81), πρώην αθλήτρια της ΑΕΚ, η οποία θα ενισχύσει τη νέα αγωνιστική σεζόν το μπλοκ του Τριφυλλιού, δήλωσε στο panathinaikos1908.gr: "Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στον ιστορικό Σύλλογο του Παναθηναϊκού. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή, κ. Ρούση και τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκαν Ο Παναθηναϊκός ήταν για μένα πρώτη επιλογή και έρχομαι με μεγάλη διάθεση για δουλειά. Εύχομαι μαζί με όλες τις συμπαίκτριές μου να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό για τον Παναθηναϊκό". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου