Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

"Δεν υπάρχει πρόταση από Άραβες"

Τέλος στα σενάρια περί ενδιαφέροντος από νέο Άραβα επενδυτή έβαλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τονίζοντας πως γίνεται προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κόσμου. Βολές στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και στους "απέναντι".

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός φρόντισε να "σβήσει" νωρίς την "φωτιά" που πήγε να δημιουργηθεί με τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον Άραβα επενδυτή για το "Τριφύλλι".


Οι Πράσινοι από την πλευρά τους ξεκαθάρισαν ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόταση για την ΠΑΕ και έκαναν λόγο για προσπάθεια αποπροσανατολισμού των οπαδών: "Η προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κόσμου της ομάδας μας συνεχίζεται. Δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόταση, επομένως δεν πρόκειται να μπούμε και σε καμία ατέρμονη συζήτηση που παραπέμπει σε… Τσακιάδες κλπ.
Οτιδήποτε "εμφανίστηκε" και πάλι στη δημοσιότητα προέρχεται είτε από την παλιά ιδιοκτησία που θέλει να μας αποσταθεροποιήσει είτε από τους "απέναντι".
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε φάση οικονομικής εξυγίανσης, συζητάει μόνο πάνω σε σοβαρά και πραγματικά δεδομένα και όχι σε φήμες, επομένως ούτε οι "εμπλεκόμενοι", ούτε τα ΜΜΕ να μην χάνουν τζάμπα το χρόνο τους εφόσον δεν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις" τόνιζαν.
Μετά από αυτή την τοποθέτηση είναι ξεκάθαρο ότι στον Παναθηναϊκό δεν ασχολούνται με την συγκεκριμένη υπόθεση και παραμένουν προσηλωμένοι στο πλάνο τους τόσο το αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο διοικητικό όπου το βάρος έχει πέσει στην εξυγίανση της ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου