Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Ξανά η Σαραγόσα για Τοτσέ, κοντά στην Ελάζιγκσπορ Βιτόλο και Σο

Η Σαραγόσα συνεχίζει να είναι σε αναζήτηση επιθετικού και επανεξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του Χοσέ Τοτσέ, ενώ οι Βίκτορ Βιτόλο και Πάπε Σο φέρονται να είναι κοντά σε συμφωνία με την Ελαζίγκσπορ, όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα.

Ο Χοσέ Τοτσέ είναι ένας από τους παίκτες που είναι στην λίστα των παικτών υπό παραχώρηση του Παναθηναϊκού. Ο Νίκος Νταμπίζας το τελευταίο διάστημα είχε επαφές με διάφορους μάνατζερ για να φέρει προτάσεις για τους "κομμένους" του Τριφυλλιού και φαίνεται να υπάρχει κινητικότητα.


Τις τελευταίες μέρες η Λέφσκι Σόφιας φέρεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του Ισπανού επιθετικού, είναι όμως πιθανό σύντομα να αποκτήσει... αντίπαλο.
Όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, η Σαραγόσα συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και φέρεται να επανεξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του φορ του Παναθηναϊκού. Ο σύλλογος της Αραγονίας είχε ενδιαφερθεί και στο πρόσφατο παρελθόν για τον Τοτσέ, ωστόσο επιθυμούσε την απόκτηση του μόνο αν έμενε ελεύθερος από τους Πράσινους, καθώς αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.
Μετά την παραχώρηση του Πόστιγκα στην Βαλένθια έναντι 3 εκ. ευρώ υπάρχει μια σχετική βελτίωση στα οικονομικά της Σαραγόσα και δεν αποκλείεται να καταθέσουν πρόταση για την απόκτηση του Τοτσέ, έναντι ενός μικρού αντίτιμου.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, η Ελαζίγκσπορ ενδιαφέρεται για την απόκτηση των Βίκτορ Βιτόλο και Πάπε Σο και είναι πολύ πιθανό μέχρι την Τρίτη να έχει ολοκληρωθεί η υπόθεση.
Τεχνικός στον τουρκικό σύλλογο είναι ο Τροντ Σόλιντ που βρίσκεται σε αναζήτηση αμυντικών μέσων, γνωρίζει τον Ισπανό μέσο του Τριφυλλιού, ενώ φέρεται να έχει συλλέξει πληροφορίες και για τον Σενεγαλέζο μέσο και είναι πολύ πιθανό η υπόθεση να έχει αίσιο τέλος για τους Πράσινους.
Να θυμίσουμε ότι κατά την διάρκεια της φετινής βασικής προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες σε φιλική αναμέτρηση στην Ολλανδία, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 4-4.
Στεάουα για Πίντο
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου και ο νεαρός Πορτογάλος αμυντικός είναι κοντά στο να κλείσει σε ξένη ομάδα. Ο λόγος για την Στεάουα που βρίσκεται σε αναζήτηση στόπερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου