Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Γιαννακόπουλος: "Θα πάμε σε άλλο γήπεδο κι ας είναι μικρότερο"

Αποφασισμένος να πάρει τον Παναθηναϊκό από το ΟΑΚΑ, αν δεν γίνουν δεκτά όσα απαιτεί από τη διοίκηση του σταδίου, είναι ο Δ. Γιαννακόπουλος...
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν αναγνωρίζει τα χρήματα που αξιώνει η διοίκηση του σταδίου για τη χρήση της τριετίας 2009-2012 και ταυτόχρονα θεωρεί εκτός πραγματικότητας τις απαιτήσεις για τη χρήση της ερχόμενης περιόδου.

Αν η άλλη πλευρά παραμείνει αμετακίνητη στις θέσεις της, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει ο Παναθηναϊκός από το μεγαλύτερο κλειστό της χώρας.

«Οι εκβιαστικές χρεώσεις… ΤΕΡΜΑ. Αν δεν δώσει λύση η πολιτεία, θα πάμε να παίξουμε σε άλλο γήπεδο κι ας είναι και μικρότερο», δήλωσε στην «Πράσινη» ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ.

Ήδη, μάλιστα, μελετώνται εναλλακτικές λύσεις με τους «πράσινους» να εξετάζουν τα γήπεδα σε Περιστέρι και Ελληνικό για τις υποχρεώσεις σε Α1 και Ευρωλίγκα αντίστοιχα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ζητήσει την παρέμβαση του Υπουργείου Πολιτισμού και του υφυπουργού Αθλητισμού και είναι αποφασισμένος να φτάσει ακόμη και μέχρι τον πρωθυπουργό. Στο μεταξύ, σήμερα αναμένεται συνεδρίαση της διοίκησης του ΟΑΚΑ και πιθανώς να υπάρξουν νεότερα για την υπόθεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου