Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Ανάβει μηχανές ο Βιτόλο

Όσο και αν δ το μαρτυράνε στον Παναθηναϊκό, το πρόβλημα στα χαφ που αντιμετωπίζει η ομάδα τους έχει προβληματίσει πολύ. Τόσο τον Γιάννη Αναστασίου, τον Νίκο Νταμπίζα, τον Δημήτρη Σαραβάκο και τους άλλους του τεχνικού επιτελείου, που βλέπουν το πρόβλημα, όσο και τους διοικούντες οι οποίοι εισπράττουν το όλο κλίμα.
Από την στιγμή μάλιστα που το ταμείο είναι μείον και όσο δεν ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοση του ο Ολλανδός, στο τριφύλλι κάνουν δεύτερες σκέψεις. Και για να είμαστε ακριβείς, δεν αποκλείεται να πάνε σε λύση εκ των έσω, από τη στιγμή που οι μεταγραφική περίοδο ολοκληρώνεται και πολλοί παίκτες του έχουν μείνει στα αζήτητα.
Ο Βίτκτορ Βιτόλο ίσως να είναι αυτός που θα κληθεί να καλύψει το κενό, εφόσον το πρόβλημα είναι τόσο σοβαρό όσο φάνηκε στα φιλικά και στις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος. Η διαγωγή του Ισπανού όσο διάστημα προπονείται μόνος του είναι άκρως επαγγελματική. Ποτέ του δεν έχει γκρινιάζει, δεν έχει χαλάσει το κλίμα και γενικότερα συμβηβάζεται με τις αποφάσεις του νέου του προπονητή.
Και αυτό είναι που θα μετρήσει. Η αφοσίωση του στη δουλειά, όσο και δύσκολη αν είναι η κατάσταση που περνάει. Ο πρώτος λοιπόν που θα επιλέξουν στον Παναθηναϊκό να καλύψουν τρύπες θα είναι ο Βιτόλο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου