Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Επίσημα "πράσινος" ο Πράνιτς, αποχαιρετάει ο Φορναρόλι.

Παίκτης του Παναθηναϊκού και επίσημα αποτελεί ο Ντάνιελ Πράνιτς, καθώς το Τριφύλλι τα βρήκε σε όλα με τον Κροάτη άσο για τριετές συμβόλαιο και εν συνέχεια να πέφτουν οι υπογραφές. Εν τω μεταξύ ο Παναθηναϊκός έλυσε το συμβόλαιό του με τον Φορναρόλι ενώ απομένει μόνο η ανακοίνωση για τον Κλωναρίδη.
Την απόκτηση του Ντάνιελ Πράνιτς ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού από το Σάββατο το μεσημέρι ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός.
Οι πράσινοι τα βρήκαν σε όλα με τον Κροάτη άσο και τον εκπρόσωπο του και την Δευτέρα το μεσημέρι έπεσαν οι υπογραφές στο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας του 32χρονου άσου με τον Παναθηναϊκό.
Μια προσθήκη πολύ σημαντική για το Τριφύλλι που βάζει στο ρόστερ του έναν παίκτη που διαθέτει ποιότητα και εμπειρία και μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα τους πράσινους.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον διεθνή Κροάτη ποδοσφαιριστή Danijel Pranjic για την υπογραφή συμβολαίου τριετούς διάρκειας".
Τέλος ο Φορναρόλι
Την ίδια ώρα στον Παναθηναϊκό ήρθαν σε συμφωνία και με τον Μπρούνο Φορναρόλι για την λύση του συμβολαίου του με τον Ουρουγουανό να μένει ελεύθερος και μετά τον Βιτόλο να είναι ο δεύτερος και τυπικά που λύνει το συμβόλαιο του ενώ αναμένεται μέχρι την Τρίτη κάτι ανάλογο να συμβεί και με τον Σο.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έβγαλε ανακοίνωση και για τον Φορναρόλι: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Μπρούνο Φορναρόλι. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".
Μένει μόνο η ανακοίνωση για Κλωναρίδη
Στο πράσινο στρατόπεδο στην διάρκεια της σημερινής μέρας αναμένεται να ανακοινώσουν και την απόκτηση του Βίκτορα Κλωναρίδη ο οποίος από το πρωί βρίσκεται στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ για να βρεθεί η χρυσή τομή και να μπορέσει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του νεαρού άσου που δεν χαλάει με τίποτα.
Ο παίκτης έχει υπογράψει και αν δεν ανακοινωθεί σήμερα θα ανακοινωθεί την Τρίτη το πρωί. Την Τρίτη μάλιστα στις 1.00μ.μ. θα γίνει και η παρουσίαση των Κλωναρίδη, Πράνιτς και Ατζαγκούν από πλευράς Παναθηναϊκού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου