Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Με 3 στους 4 κόντρα στην Παναχαϊκή

Πράνιτς, Ατζαγκούν και Μπαλμπόα θα είναι οι 3 νέοι που θα κάνουν σήμερα το ντεμπούτο τους με την πρασινόλευκη φανέλα, καθώς ο Βίκτωρας Κλωναρίδης δεν μπήκε στην αποστολή λόγο τραυματισμού.
Την ευκαιρία να δουν αγωνιζόμενους για πρώτη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού τους Πράνιτς, Ατζαγκούν και Μπαλμπόα θα έχουν οι φίλοι του Τριφυλλιού στο φιλικό παιχνίδι της Κυριακής (8/9) με την Παναχαϊκή.
Ο Γιάννης Αναστασίου τους συμπεριέλαβε στην αποστολή για το φιλικό και έτσι και οι τρεις θα πάρουν χρόνο συμμετοχής για να αρχίσουν να ενσωματώνονται σιγά-σιγά στην ομάδα και να δείξουν σε τι κατάσταση βρίσκονται.
Σε αντίθεση πλην του Κλωναρίδη ο οποίος ήταν γνωστό ότι δεν θα ταξιδέψει στην Πάτρα εκτός έμεινε και ο Μπαϊράμι ο οποίος δεν προπονήθηκε το Σάββατο λόγω ενοχλήσεων στην μέση.
Χαρακτηριστικά στην προπόνηση του Σαββάτου στο «Απήλιον» οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ολοκλήρωσαν με τελειώματα.
Ατομικά προπονήθηκαν οι Σταματάκης και Σίλντενφελντ. Ατομικά επίσης προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους ο Μπαϊράμι λόγω ενοχλήσεων στη μέση.
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε και η 19μελής αποστολή για τον αυριανό αγώνα με την Παναχαϊκή, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι:
Κοτσόλης, Ταμπάκης, Αναγνωστόπουλος, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Χουχούμης, Ατζαγκουν, Αμπεϊντ, Μέντες, Ζέκα, Αναστασόπουλος, Πράνιτς, Ντίνας, Μουζακίτης, Μπαλμπόα, Αποστολόπουλος και Μπεργκ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου