Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Και επίσημα "πράσινος" και αυτός....

Άλλη μια μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού είχε happy end, συγκεκριμένα αυτή του Βίκτωρα Κλωναρίδη, καθώς ανακονώθηκε από την πράσινη ΠΑΕ.
Το τυπικό της απόκτησης του Βίκτωρα Κλωναρίδη, η ανακοίνωση για τη συμφωνία, ήρθε το βράδυ της Δευτέρας και επίσημα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός που ανακοίνωσε την απόκτηση του και το γεγονός ότι ο 21χρονος άσος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με το Τριφύλλι.

Οι πράσινοι από την Δευτέρα το πρωί έτρεξαν όλες τις εξελίξεις ώστε να τελειώσει θετικά το θέμα του 21χρονου ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο το Τριφύλλι την φετινή σεζόν.
Η σχετική ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ αναφέρει:
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη για την υπογραφή συμβολαίου τετραετούς διάρκειας".
Παρουσιάζεται την Τρίτη
Ο Κλωναρίδης όπως και οι Ατζαγκούν και Πράνιτς θα παρουσιαστεί την Τρίτη στην Λεωφόρο με την σχετική ανακοίνωση των πράσινων να τονίζει: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι αύριο, Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στις 13:00, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας στην αίθουσα Τύπου της Λεωφόρου στη Θύρα 8 του γηπέδου".
Η πρώτη γνωριμία του Κλωναρίδη με τους νέους του συμπαίκτες αναμένεται να γίνει την Τετάρτη στην επιστροφή των πράσινων στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που έχει δώσει στους παίκτες του ο Γιάννης Αναστασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου