Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Δανεικός ο Μπαλμπόα

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με την Σεριτό για μονοετή δανεισμό του Μπαλμπόα.... για να τον τεστάρουν.
Μια ακόμη μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Δευτέρας καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Σερίτο για τον δανεισμό του Μαρτίν Αντριάν Μπαλμπόα Καμάτσο.
Ο 19χρονος Ουρουγουανός επιθετικός ο οποίος δοκιμαζόταν το τελευταίο διάστημα έδειξε κάποια καλά στοιχεία στην διάρκεια της δοκιμής του και οι πράσινοι θέλησαν να τον δοκιμάσουν πρώτα για έναν χρόνο και εν συνεχεία να προχωρήσουν στην απόκτηση του.
Για αυτό και ήρθαν σε συμφωνία με την Σερίτο να τον πάρουν αρχικά ως δανεικό και στο τέλος της σεζόν να αποφασίσουν για την παραμονή του η μη.
Η χαρακτηριστική ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ αναφέρει:"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Martin Adrian Balboa Camacho, ο οποίος θα αγωνίζεται με την ομάδα δανεικός για έναν χρόνο από την Club Sportivo Cerrito".
Ο Μπαλμπόα γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου του 1994 και έχει ύψος 1,86μ. Πέρυσι έπαιξε σε 20 παιχνίδι με τη φανέλα της Τσερίτο και πέτυχε 6 γκολ, ενώ είχε μία ασίστ.
Δεν αποκλείεται το πρώτο διάστημα ο νεαρός φορ να αγωνιστεί και σε κάποια παιχνίδια της ομάδας των Νέων προκειμένου να εγκλιματιστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο Τριφύλλι.
Άλλωστε έχει το δικαίωμα για να συμμετέχει στο πρωτάθλημα U-20 της Σούπερ Λιγκ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου