Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

«Πράσινοι» οι Καριπίδης και Μπέλλος

Η ενίσχυση του Παναθηναϊκού συνεχίζεται με τους «πράσινους» να συμφωνούν με τους Χρήστο Μπέλλο και Θεόκλητο Καριπίδη.

Σε δύο ακόμα σημαντικότατες κινήσεις προχώρησε ο Παναθηναϊκός στην προσπάθεια που κάνει να ενισχυθεί ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Έτσι μετά τον Κώστα Στιβαχτή, οι «πράσινοι» απέκτησαν δύο διεθνείς ικανούς να τους βοηθήσουν να πετύχουν τον αρχικό τους στόχο που δεν είναι άλλος από την αποφυγή του υποβιβασμού ή για την ακρίβεια την γρήγορη σωτηρία και μετά ότι καλύτερο είναι να έρθει, ας έρθει.

Συγκεκριμένα παίκτες του ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ θα είναι από την ερχόμενη χρονιά οι Χρήστος Μπέλλος και Θεόκλητος Καριπίδης που από το Ζηρίνειο και τη Κηφισιά, θα μετακομίσουν στην Αθήνα και το κλειστό του Πανελληνίου. Ο πρώτος είναι διαγώνιος ύψους 1.97 αριστερόχειρας και ήταν από τους ηγέτες της ομάδας του Κώστα Αρσενιάδη.

Ο δεύτερος είναι ακραίος ύψους 1.98 και επίσης ήταν από τους κορυφαίους της Κηφισιάς. Και οι δύο 33χρονοι έχουν αγωνιστεί στο εξωτερικό. Ο Μπέλλος στη Τουρκία και τη Χάλκμπανκ και ο Καριπίδης σε Ιταλία και στις Σίσλεϊ, Ανκόνα, Βερόνα και Κοριλιάνο.

Με τις κινήσεις αυτές η ομάδα του Γιάννη Λάιου καταφέρνει να πάρει δύο εξαιρετικά έμπειρους παίκτες και μάλιστα από μια ομάδα που θα έχει τους ίδιους στόχους την ερχόμενη χρονιά. Η προσπάθεια ενίσχυσης συνεχίζεται, παρότι τα προβλήματα είναι πολλά και γι’ αυτό αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά που τρέχουν το τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου