Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Ξανά ο Πράνιτς στο προσκήνιο

Στο τριφύλλι δεν έχουν παρατήσει την υπόθεση του Ντάνιελ Πράνιτς και θα κάνουν τα αδύνατα... δυνατά για να τον κάνουν δικό τους!
Συγκεκριμένα, ο Ντάνιελ Πράνιτς βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στο στόχαστρο των "πρασίνων" χωρίς ωστόσο να έχει σημιωθεί κάποια εξέλιξη με το τριφύλλι, όπως αναφέρει ο Τύπος, να επιμένουν να τον κάνουν δικό τους.

Σε αυτή του την προσπάθεια ο Παναθηναϊκός έχει για... όπλο την επιθυμία του Πράνιτς να έρθει στην ομάδα με τον ποδοσφαιριστή όμως να δεσμεύεται ως το 2015 με συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η πορτογαλική ομάδα δεν υπολογίζει στα πλάνα της τον Πράνιτς και σκοπεύει να τον αφήσει ελεύθερο αλλά ο παίκτης ζητά αποζημίωση που φτάνει τις 500.000 ευρώ. Αν η Σπόρτινγκ κάνει δεκτό το αίτημα του Πράνιτς τότε ο Κροάτης χαφ θα εξασφαλίσει την ελευθέρας του και θα έρθει στον Παναθηναϊκό διαφορετικά οι "πράσινοι" θα στραφούν σε άλλες λύσεις.

Εξελίξεις θα σημειωθούν μέσα στην εβδομάδα με το κασέ του Πράνιτς να υπολογίζεται στις 700.000 ευρώ τον χρόνο καθαρά και μεικτά στο 1.3 εκ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου